Kraftigt inspireret - for ikke at sige lodret kopieret - fra den fortræffelige hjemmeside brewingnordic.com.
Citra er brugt som bitterhumle og Hüll Melon som smagshumle
Det er vel nærmest en Belgisk Dubbel - i BJCP terminologi, og så alligevel ikke. Men den smager fortræffeligt, det er mit første bryg med rug malt, men absolut ikke det sidste!
Dette bryg var en dobbeltbatch, hvor den ene halvdel blev hældt på et Cornelius fad, og den anden halvdel fik 8 dage på et nyt egetræsfad - med en fantastisk duft. Det gav en anden karakter kan man roligt sige.
BJCP beskrivelse af Belgisk Dubbel (i egen frie oversættelse): En dyp kobberrødlig, moderat stærk, malted og kompleks Trappist Ale, med fyldig maltagtig smag, mørk eller tørret frugt estre og let alkohol blandet sammen i en malted oplevelse, som stadig afsluttes rimeligt tørt.
Gæringsprofil: